Architect Aanbouw

Een serre, een schuur, of net die extra ruimte die u momenteel nog mist in uw woning. Er zijn tal van oplossingen. Wat sluit nu het beste aan bij uw wensen en welke stijl past het beste bij de huidige woning? Dit kunt u prima met Raymond Horstman Architecten bespreken. Uw woning is nu eenmaal meer dan een gebouw voor u en zo moet een aanbouwproject dan ook behandeld worden.

Met een gedegen stappenplan, waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan, begeleiden we uw project van A tot Z. Centraal hierbij staan uw wensen, de aandachtspunten laat u gewoon aan ons over. Een aanbouw aan een woning is iets waar u goed over nadenkt. Wij denken en doen graag met u mee.

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van. “
Annelies Versteeg