Architect nieuwbouw

Een huis moet als een thuis voelen. Wanneer u voor nieuwbouw kiest, dan mag u ook verwachten dat het ontwerp volledig op u is afgestemd. U bent immers de toekomstig bewoner en kiest voor een ontwerp, de nieuwe woonruimte dient zich als een warme jas om u heen te bevinden. Om lang woonplezier te beleven en de kwaliteit op termijn ook niet uit het oog te verliezen is het inschakelen van een architect een vereiste. Raymond Horstman Architecten is hierbij een aanwinst
voor uw toekomst.

We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat u kunt ervaren wat de toegevoegde waarde zal zijn aan uw droomproject. Met vakmanschap en discipline laten we u graag een breed spectrum zien van de mogelijkheden en adviseren we u op alle facetten van uw nieuwbouwplannen.

eigentijdse woning
eigentijdse villa rietgedekt
landelijke keuken
veranda nieuwbouw
nieuwbouw rietgedekte woning
nieuwbouw dubbele woning
eigentijds dubbel blok

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van. “
Annelies Versteeg