Rietgedekte woning te Diepenveen

Details project

Nieuw gebouwde woning in Diepenveen. Ondanks dat dit een relatief ruime woning is zijn alle ruimten op zichzelf niet te groot zodat de sfeer in de woning gewaarborgd is. De aaneenschakeling van de ruimten en de relatie ten opzichte van elkaar maakt dat er een bouwkundig volume ontstaat welk zorgt voor een semi binnentuin welke zorgt voor een semi binnentuin waardoor er in de achtertuin enorm veel privacy is ontstaan.

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van.”
Annelies Versteeg