Totale make over van woning te Borne

Details project

Deze woning stond ruim 2 jaar in de verkoop alvorens de eigenaren overwogen om de woning nieuw leven in te blazen. De plattegrond van de woning is compleet overhoop gehaald en opnieuw, op een logischere wijze, ingedeeld. Een hele hoop loze ruimte heeft een invulling gekregen, donkere plekken hebben licht gekregen en belangrijke zitplekken zijn georiënteerd op de tuin en op de zon. Aan de achterzijde is de nieuwe veranda een plek geworden waar de seizoenen verlengd worden. De woning is wit gekeimd, geschilderd in andere kleuren en voorzien van nieuwe dakpannen.

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van.”
Annelies Versteeg