Totale make over woning te Delden

Details project

De eigenaren van deze hoekwoning hebben een vrij grote tuin waar ze nauwelijks van konden genieten. Ook wensen ze de woonkamer aan deze tuin te laten grenzen. de woonkamer is van voor naar achter, naar de nieuwe uitbouw verhuist, de keuken naar de voorzijde. Langs de nieuwe woonkamer kun je rechtstreeks de veranda betreden. Van daaruit heb je het perfecte overzicht over de tuin en de gewenste bezonning. De achterdeur is verplaatst naar de zijgevel, hier is ook een bijkeuken gecreëerd. De gevelbekleding van de uitbouw is gemaakt van een duurzame houtsoort.

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van.”
Annelies Versteeg