Uitbouw keuken, bijkeuken en veranda te Lochem

Details project

Deze villa was voorzien van een relatief kleine keuken en bijkeuken en een overdekte plek om buiten te zitten ontbrak. Van daaruit hebben we eerst aanpassingen gemaakt in de  plattegrond. Het toilet is verplaatst naar de centrale hal zodat de doorgang tussen keuken en woon en eetkamer minder zou worden belemmert. De keuken is nu twee keer zo groot met de oriëntatie op de tuin. Aan de andere kant naast de keuken is de bijkeuken gecreëerd. Deze aanpassingen zorgen voor een prettige en logische routing in de woning. De  uitbouwen, inclusief de veranda zijn vormgegeven in de stijl van de bestaande woning.

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van.”
Annelies Versteeg