Uitbreiding aan zijgevel woning te Borne

Details project

De wens was het creëren van levensloop bestendige woning met een slaap- en badkamer op de begane grond. Aangezien er in de bestaande wijk, niet al te fraaie, geel grijze bakstenen zijn gebruikt in combinatie met grauwe betonpannen hebben we ervoor gekozen om een geheel houten aanbouw te bouwen welke in de loop der jaren geheel zal vergrijzen waardoor deze onopvallend aanwezig zal zijn. Op die manier kunnen we eigen materialen toepassen zonder afbreuk te doen aan de bestaande bebouwing.

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van.”
Annelies Versteeg