Woning te Bosch en Duin

Details project

Opdrachtgevers wensten een woning geheel in Frank Lloyd Wright stijl. Door het enorme programma op de begane grond was de routing heel belangrijk. Daarbij speelt de positionering in op haar bosrijke omgeving. Aan de buitenzijde versterken de vormen van de stenen, ramen en de grote dakverstekken de horizontale geleding in het gebouw.

De woning was decor in de Nederlandse bioscoopfilm ‘Alles is familie’ 

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van.”
Annelies Versteeg