Woning te Groessen

Details project

Deze woning is gebouwd in klassieke stijl. Tegelijk is de indeling van de woning dit zeker niet. Hier lopen ruimten op eigentijdse wijze in elkaar over en zijn de materialen en kleuren eigentijds. Tevens is de woning voorzien van de allernieuwste snufjes op het gebied van energie prestatie. De hoofdmassa van de woning speelt in op het verloop van het omliggende wegenpatroon. De binnenhoek die op deze manier is ontstaan zorgt voor de gewenste privé buitenruimte.

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van.”
Annelies Versteeg