Architect villa

Comfort, luxe en een eigen omgeving begint met een goed plan. U zoekt uw eigen villa en wilt graag uw wensen vertaald zien in een op maat gemaakt plan. Bij Raymond Horstman Architecten helpen we u hiermee graag verder. Als startpunt bespreken we uw wensen.

Dit zetten we hierna om in een schetsontwerp. In afstemming met u en de gemeente maken we hiervan een definitief ontwerp. Voor het echte gevoel van het resultaat werken we voor u ook een 3-D tekening uit. Dit is de basis voor de bouwaanvraag- en bestektekeningen. Na de bouwaanvraag maken we de werktekeningen voor de uitvoering. Op verzoek kunnen we assisteren bij de prijsvorming en een eventuele aanbesteding. Tevens kunnen we afspraken maken over bouwbegeleiding, ook daarin kunt u ontzorgt worden. Kortom u heeft niet meer de stress en enkel het genot het resultaat. Uw villa.

eigentijdse woning
eigentijdse villa rietgedekt
landelijke keuken
veranda nieuwbouw
nieuwbouw rietgedekte woning

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van. “
Annelies Versteeg