Architect woonboerderijen

Wonen in een landelijke stijl. Een oase van rust, gemoedelijkheid en een fraai uitzicht. Dat is voor u de betekenis van optimaal woongenot. Natuurlijk moet hierbij de te realiseren woning haarfijn aansluiten. Wat heeft u daarvoor nodig? Nou, om te beginnen een goed plan van aanpak en een vertaling van uw wensen naar een uitvoerbaar en prijsbewust model. Raymond Horstman Architecten is hiervoor uw partner. Daar waar u met ons uw wensen bespreekt, zorgen wij ervoor dat het er in de realisatie van uw visie aan niets ontbreekt.

We nodigen u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hierbij kunnen wij u kennis laten maken met ons stappenplan.

Indien u vervolgens met ons tot overeenstemming komt, zorgen wij ervoor dat u de focus volledig houdt op de realisatie van uw woonwens. Wij zorgen dat alles soepel verloopt en begeleiden u van harte met onze jarenlange expertise.

verbouw woonboerderij
verbouw bestaande boerderij

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van. “
Annelies Versteeg