Over Raymond Horstman Architecten BNA

Raymond Horstman Architecten BNA houdt zich bezig met alle mogelijke vormen van architectuur, met als specialisatie de woningbouw. In ons hele proces stellen wij u als klant centraal. Door de regel maken wij voor u eerst een schetsontwerp.

Dit schetsontwerp werken wij, na overeenstemming, uit tot een definitief ontwerp. Om het ontwerp inzichtelijk te maken verzorgen we tevens een 3-D tekening. Het definitief ontwerp is vervolgens weer de basis voor de bouwaanvraag- en bestektekeningen. Na de bouwaanvraag maken we de werktekeningen voor de uitvoering. Op verzoek kunnen we assisteren bij de prijsvorming en een eventuele aanbesteding. Ook kunnen we zorgen voor een bestek en verzorgen we de bouwbegeleiding tijdens de bouw.

Kortom, denkt u aan bouwen of verbouwen en weet u niet waar te beginnen? Laat u door ons aan de hand nemen. Wij zorgen voor een ontwerp, geheel naar wens en op maat gemaakt. Hiermee weet u vooraf waar u aan toe bent, zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

raymondhorstman

“Onze nieuwe woning is als een jas op maat! Door het sublieme tekenwerk wist de aannemer precies wat de bedoeling was en hebben we ook geen meerwerk gehad!”
J. Versluis

“In de ontwerpfase werden we al gedwongen door Raymond om overal over na te denken. Achteraf was er tijdens de bouw ook geen tijd meer voor en was dit de enige juiste benaderwijze!”
K. Kemna

“Raymond heeft onze woning nieuw leven in geblazen, we wonen er weer met veel plezier. De samenwerking met Raymond was bijzonder prettig!”
Peter de Jong

“Onze uitbouw is schitterend geworden, We hadden zelf al wat schetsen gemaakt, maar er waren toch een hoop zaken waar we zonder hulp van Raymond nooit over na zou hebben gedacht, achteraf zou dit nooit te herstellen zijn geweest.”
Bert ten Voorde

“Raymond heeft, middels een kleine aanpassing aan de plattegrond, onze woning een stuk leefbaarder gemaakt. Hier hebben we iedere dag opnieuw gemak van. “
Annelies Versteeg